HollandHolland

Kinderen

Afhankelijk van hun leeftijd en hun zicht (0 tot 16 jaar)

Voor de lagere school, prioriteit aan visuele ontwikkeling

Op zeer jonge leeftijd zijn het de medische indicaties die de keuze bepalen voor wat het beste is voor uw kind.

Lenzen worden voorgeschreven door uw oogspecialist of opticien in geval van aangeboren of traumatische cataract. In de leeftijd van 3 tot 6 jaar zal in zeer specifieke gevallen een bril worden aangeraden om de visuele ontwikkeling van uw kind te helpen (bijvoorbeeld, als er een aanzienlijk verschil is tussen beide ogen of voor een ernstige of progressieve aandoening).

Uw betrokkenheid op dagelijkse basis zal belangrijk en lonend zijn voor de ontwikkeling van uw kind.

Juniors and contact lenses

Autonomie en persoonlijke ontwikkeling bij verschillende soorten activiteiten

Juniors and contact lenses

Vanaf de leeftijd van 8 is het vaak uw kind dat de vraag zal stellen of het mogelijk is om lenzen te dragen, omdat het uiterlijk en de vrijheid in sportactiviteiten erg belangrijk zijn. Of uw kind nu bijziend, verzienden/of astigmatisch is, lenzen zullen net zo comfortabel zijn in de klas als op de speelplaats en helpen met het ontwikkelen van hun persoonlijkheid.

Hun gezichtsveld wordt uitgebreid en wordt niet beperkt door een montuur.

De stap naar het middelbaar onderwijs is een belangrijke stap volgens een frequente rondvraag waarbij lenzen worden uitgeprobeerd door pre-adolescenten die willen genieten van een zorgenvrij zicht.

In hoog zuurstofdoorlatend Z-materiaal

Misschien draagt u zelf nog geen contactlenzen? Er zijn verschillende soorten lenzen: zachte en harde lenzen die zuurstof doorlaten.

Voor een leeftijd van 0 tot 16 jaar oud worden hoog zuurstofdoorlatende Menicon Z-lenzen aanbevolen als eerste behandeling om de best mogelijke kwaliteit van zicht te verzekeren terwijl de gezondheid van het oog niet uit het oog wordt verloren.

In vergelijking tot zachte lenzen
  • Hoog zuurstofdoorlatend Menicon Z-contactlenzen laten de ogen van uw kind eenvoudiger ademen, zelfs als ze dag en nacht worden gedragen (tot maximaal 30 dagen). Ze zijn compacter en gemaakt van een ultra doorlatend materiaal dat zorgt dat traanvocht vrij onder de lens kan circuleren.
  • De risico's op een allergie of infectie worden verminderd tot een minimum (mochten zulke incidenten zich toch voordoen, haal dan onmiddellijk de lenzen uit).
  • Ongeëvenaard zicht voor bijziende, verziende en/of astigmatische personen.
  • Bijziendheid bij jonge kinderen kan geremd worden door het dragen van hoogzuurstofdoorlatende harde lenzen.

Z Junior Pack

Menicon© Menicon Co., Ltd. All rights reserved.