HollandHolland

Miru 1month Menicon

Miru. De nieuwe manier van zien.

Miru contactlenzen zijn ontworpen om de wereld in een heel nieuw licht te zien. Ze zijn ontwikkeld in Japan en hebben hun naam te danken aan het Japanse woord voor “zien”. En van het moment dat je ’s ochtends wakker wordt totdat je ’s avonds slapen gaat, kijk je met andere ogen naar het leven.

De nieuwe disposable maandlenzen van siliconen hydrogel.

Vanaf het moment dat we 's morgens onze ogen openen tot het moment dat we ze opnieuw sluiten 's nachts worden onze dagen en ons leven gedefinieerd door wat we zien. Dat is waarom we gekozen hebben voor de naam Miru, een Japans woord dat “zien” betekent, als merknaam voor ons vooruitstrevende assortiment contactlensproducten.

De eerste lenzen van dit 'Miru'-assortiment zijn de zachte contactlenzen 1month Miru Menicon, die zijn ontworpen met Menisilk™ en Nanogloss™ technologieën. Deze zorgen voor ideaal draagcomfort en een optimale tolerantie, zelfs laat in de avond, gedurende een hele maand.

De aanwezigheid van de vochtbindende molecule MeniSilk™ tijdens de polymerisatiefase en het erg vlakke oppervlak (op nanometerniveau) met Nanogloss™-technologie verbetert de bevochtiging van de contactlens, vermindert de vetweerstand en minimaliseert de bacteriële hechting voor een beter draagcomfort.

De zachte contactlenzen 1month Miru Menicon in geavanceerd siliconen hydrogel materiaal asmofilcon A zorgt voor een uitstekende zuurstofoverdracht (Dk/e: 161). Door de uitgebalanceerde modulus en behandeling met een lavendeltint, is 1month Miru Menicon eenvoudig in te passen in uw dagelijkse leven en dienen ze maandelijks vervangen te worden.

Bereik van de parameters

BCR 8,30mm / 8,60mm
Diameter 14,00mm
Sterkte S + 6,00D tot -13,00D
Verpakking 6-pack
Voor het onderhoud van de lens raadt Menicon aan:

SOLOCARE AQUA® alles-in-een vloeistof met uniek HydroLock®-effect en MicroBlock® antibacterieel lensdoosje voor extra comfort en bevochtiging gedurende de hele dag.

multifunctionele oplossing MeniCare Soft is ook perfect geschikt om de 1month Miru siliconen hydrogel lenzen te reinigen en desinfecteren.

hoge zuurstofdoorlatendheid zorgt ervoor dat uw ogen kunnen ademen

Ons nieuw ontwikkelde siliconen hydrogel lensmateriaal biedt een uitstekende zuurstofdoorlatendheid om uw ogen op een natuurlijke manier gezond te houden.

Dunne randen voor bevochtiging en comfort

Het dunne randontwerp minimaliseert het ongemak wanneer lenzen voor het eerst worden ingebracht en zorgen voor een betere bevochtiging en aangenaam comfort de hele dag door.

Helder, zuiver en hygiënisch

Geavanceerd lensmateriaal helpt bij het voorkomen van de opbouw van proteïnen zodat u heel de dag door kunt genieten van een helder zicht.

* Producten en beschikbaarheid kan per land verschillen.

Menicon© Menicon Co., Ltd. All rights reserved.